Forbedring af medicinsikkerheds ting at vide, før du får dette

Forbedring af medicinsikkerheds ting at vide, før du får dette

Medicinske guider er papiruddelinger, der følger med adskillige receptpligtige lægemidler. Guiderne adresserer problemer, der specificerer for specifikke lægemidler og lægemiddelklasser, og de består af FDA-godkendte oplysninger, der kan hjælpe klienter med at undgå alvorlige bivirkninger. FDA kræver, at medicinguider udstedes med visse foreskrevne lægemidler og biologiske produkter, når firmaet bestemmer, at: særlige oplysninger er nødvendige for at undgå alvorlige ugunstige påvirkninger, som klientbeslutning skal informeres ved info om en kendt alvorlige bivirkninger med et produkt eller klient Overholdelse af instruktioner til brug af et produkt er afgørende for dets effektivitet.

Du kan også finde medicinguider ved at bruge medicinen@FDA!.?.! og FDalabel -databaserne.

Medicin er beregnet til at hjælpe os. Ældre voksne har ofte flere medicinske tilstande og kan tage adskillige medicin, hvilket sætter dem i yderligere trussel for negative bivirkninger. Fortsæt med at læse for at dansk apotek lære at tage og spore alle dine medicin sikkert.

Hvordan man korrekt bortskaffer – spørgsmål

Medicin kan erhverves ved en recept eller receptpligtig (OTC). Receptpligtig medicin er medicin, som du kan få bare med en læges ordre; For eksempel piller til at reducere dit kolesterol eller en astmainhalator. OTC -medicin kan købes uden recept; for eksempel aspirin eller smøre øjendråber.

Snarere er disse produkter beregnet til at opretholde eller forbedre sundheden, og de kan hjælpe dig med at opfylde dine daglige krav til essentielle vitaminer og mineraler. Calcium og D -vitamin kan hjælpe med at udvikle stærke knogler. Find ud af mere om at tage kosttilskud sikkert i NIA Post, kosttilskud til ældre voksne.

For eksempel behøver du ikke at tage aspirin, hvis du tager warfarin til hjerteproblemer. For at forhindre muligvis alvorlige sundhedsmæssige problemer skal du tale med din medicinske professionelle om alle medicin, du tager, inklusive dem, der er anbefalet af andre medicinske fagfolk, og eventuelle OTC -lægemidler, vitaminer, kosttilskud og urtebehandlinger. Reference uanset, selv dem, du bruger lejlighedsvis.

At få safemedikationen til at fungere

Gå over enhver allergi eller problemer, du faktisk har oplevet med andre medicin. Disse kan omfatte udslæt, problemer med vejrtrækning, fordøjelsesbesvær, svimmelhed eller humørændringer. Sørg for, at din medicinske professionelle og farmaceut har en opdateret liste over dine allergiske reaktioner, så de ikke giver dig en medicin, der inkluderer noget, der kan udløse en allergi.

At blande et splinternyt stof med medicin eller kosttilskud, du allerede tager, kan udløse uønsket og i nogle tilfælde alvorlige problemer. For eksempel kan blanding af et stof, du har brug for for at hjælpe dig med at sove (et beroligende middel) og et lægemiddel, du betragter allergi (en antihistamin) med at bremse dine svar og gøre at køre et køretøj eller køre maskiner farligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *